Akut nedbrud?
Klik her
Forside » Din førende Gasinstallatør i Farum

Din førende Gasinstallatør i Farum

Opsætning og serviceaftaler på varmekilde i Farum

Gasmanden er Nordsjællands førende VVS’er med speciale i varmekilder. Som den førende VVS’er og Gasinstallatør i Farum installerer, opsætter og servicerer vi varmepumper, gasfyr og andre varmekilder i Farum. Vores kunder er altid glade for vores arbejde og den service, vi leverer til dem.

Alle vores medarbejdere er specialister inden for området og vi står derfor altid til rådighed, når du gerne vil have rådgivning i forhold til, hvad du skal vælge samt hvilken serviceaftale, der passer til din varmekilde. Vi har 4 forskellige typer serviceaftaler, som er udarbejdet til fordel for dig, så de matcher din varmekildes behov.

Vil du gerne have udskiftet dit gamle gasfyr til et nyt?

Hvis du gerne vil have udskiftet dit gamle gasfyr med et nyt og energibesparende gasfyr, så er Gasmanden den helt rette til dette. Vi har nemlig installeret gasfyr siden ruder konge var knægt, og i dag er det en meget populær løsning, da det er billigt og godt.

Det er også grunden til at mange vælger, at skifte deres gamle gasfyr ud med et nyt.

Læs mere om fordelene ved at udskifte dit gamle gasfyr her.

Er du mere til en energirigtig varmepumpe?

Varmepumper bliver mere og mere populære som tiden går, og er på nuværende tidspunkt en miljøvenlig og økonomisk fordelagtig varmekilde. Vi arbejder kun med de førende mærker inden for varmepumper bl.a. Panasonic, Nilan og Danfoss, og vi er desuden specialister og har mange års erfaring inden for dette.

Hos Gasmanden arbejder vi med 3 nedenstående typer varmepumper:

  • Luftvarmepumpe
  • Luft/Vand varmepumpe
  • Jordvarmepumpe

Læs om de enkelte varmepumper her.

Vi tilbyder garanti på vores pumper og står 100% inde for alle vores leverandørers produkter. Flere vælger at få opsat en varmepumpe i deres bolig som en investering, da det er med til at sænke varmeregningen samt at øge boligens værdi.

Centralvarme til private og erhverv i Farum

Centralvarme betyder kort sagt, at din varmekilde er placeret inde i boligen. Dette kan være en gaskedel eller oliefyr. Det er populært og findes i rigtig mange danske hjem. Fyret har til opgave, at pumpe varmen ud i rørene og derfra ud til radiatorerne for at skabe en jævn varme fordelt i hele boligen. Dette er bare en af fordelene, der er ved centralvarme.

Du kan få fjernvarme på to måder

Der findes to typer af fjernvarme, som du kan få installeret i din bolig. Her tales der om direkte fjernvarme og indirekte fjernvarme. 

Direkte fjernvarme betyder, at det varme vand fra fjernvarmerørene kommer direkte ind i radiatorrør og radiatorer. Det bliver pumpet rundt af det varmeværk, der leverer vandet eller af en cirkulationspumpe. 

Indirekte fjernvarme betyder, at det varme vand fra varmeværket opvarmes ved hjælp af en varmeveksler, der løber rundt i bygningens radiatorrør og radiatorer. Vandet bliver herfra sendt rundt i radiatorerne eller gulvvarmen med en cirkulationspumpe.

Vi hjælper dig gerne med at installere en fjernvarme unit. Vi er nemlig eksperter på området, og rådgiver dig altid til den bedste løsning efter dine behov.

Support har åbent   08:00 - 16:00
Din førende Gasinstallatør i Farum
Vi hjælper dig med installation. Klargøring og montering af din centralvarme.
Modtag et uforpligtende tilbud
Skab tryghed, læn dig tilbage og lad os om at servicere jeres varmesystem
Opret aftale

Hos Gasmanden i Espergærde har vi 
gennem mere end 30+ år specialiseret os 
inden for varmeservice samt alt hvad det 
tilhører for kunder i hele Nordsjælland

Følg os på Facebook
Gasmanden A/S
Adresse
Bybjergvej 17 D
3060 Espergærde
Copyright  © 2022 Gasmanden A/S
 - CVR: 19137430
closecheck-circlefacebook-squarephoneenvelopefacebook-official