Akut nedbrud?
Klik her
Forside » Services » Gasfyr

Gasfyr

Med vores store erfaring med gasinstallationer, er både servicen og produktet i højsæde, når det gælder lige netop dit gasfyr. Gas er mere end nogensinde før en attraktiv energikilde i forbindelse med boligopvarmning. Naturgas er eksempelvis både mere samfundsøkonomisk samt privatøkonomisk. 

Hvad er et gasfyr? 

Det er en simpel konstruktion, som består af en gasbrænder samt en kedel. Naturgas afbrændes i brænderen, som er placeret i kedlen og under forbrændingen af gas, opvarmes vandet til centralvarmeanlægget. Forskellen på forskellige gasfyr er derfor både varmtvandsbeholderen samt kedlen. 

De er i konstant fornyelse med ny og forbedret teknologi og viden på markedet. Det betyder, at gas med tiden bliver bedre og mere økonomisk i drift.

Dette skal du se efter ved nyt gasfyr

Gasfyret er som flere andre installationer energimærket, og dette er derfor noget, der skal tages højde for ved udvælgelse af nyt gasfyr. Det er dog ikke så svært at vælge, da et A naturligt betyder den bedste udnyttelse af gas og dermed det, du skal gå efter.

Derudover er det vigtigt at gasfyret passer til din boligs behov. Dette kan fastslås ved at vurdere, om den gamle kedel af levet op til det forbrugsbehov, der har været i boligen hidtil. 

Tænk langsigtet

Det kan godt betale sig at tænke langsigtet, når du skal vælge dit gasfyr. Der er nemlig store besparelser at hente ved at prioritere et mere energieffektivt et af slagsen. Det er derfor en god ide at skifte det gamle gasfyr ud med et nyere med mere energieffektivitet. 

Som med alle andre varmesystemer skal man huske at sørge for vedligeholdelse af en fagmand, som har den rette ekspertise. 

Modtag et uforpligtende tilbud

Lyder dette som noget for dig? Så tøv ikke med at udfylde vores tilbudsformular, hvorefter vi ringer dig op og aftaler nærmere.

Fabrikanter

Support har åbent   08:00 - 16:00
Gasfyr
Vi hjælper dig med installation. Klargøring og montering af din centralvarme.
Modtag et uforpligtende tilbud
Skab tryghed, læn dig tilbage og lad os om at servicere jeres varmesystem
Opret aftale

Hos Gasmanden i Espergærde har vi 
gennem mere end 30+ år specialiseret os 
inden for varmeservice samt alt hvad det 
tilhører for kunder i hele Nordsjælland

Følg os på Facebook
Gasmanden A/S
Adresse
Bybjergvej 17 D
3060 Espergærde
Copyright  © 2022 Gasmanden A/S
 - CVR: 19137430
closecheck-circlefacebook-squarephoneenvelopefacebook-official