Akut nedbrud?
Klik her
Forside » Services » Varmepumper

Varmepumper

Når du skal vælge, hvilken varmepumpe du vil have, skal du finde ud af, om det skal være jordvarme eller luft til vand varmepumpe.

Uanset hvad du vælger, vil du kunne se store besparelser på din varmeregning. Varmepumper er helt ideelle til det danske klima, som er meget skiftende.

Luftvarmepumpe

En luftvarmepumpe kræver en udendørs varmepumpe, som hiver luft ind og en indendørs blæser til at få luften til at cirkulere i dit hjem. Varmepumpen kan udover at opvarme din bolig også køle den ned, da den kan indstilles til aircondition.

Luft/Vand varmepumpe

Denne type af varmepumpe er mere effektiv, når det kommer til at opvarme din bolig. Den bruger nemlig radiatorer og/eller varmerør til opvarmning. Gulvvarme fungerer også helt fint med denne varmepumpe. Da varmepumpen bruger vand i radiatorerne og/eller varmerør betyder det også, at pumpen er meget lydløs. Specielt hvis du har nyere radiatorer i din bolig. Pumpen kan desuden opvarme brugsvand. Dermed kan du spare yderligere på din varmeregning og dit CO2-udslip.

Jordvarmepumpe

Jordvarmepumpen er den pumpe med allerbedst effektivitet, driftsikkerhed og levetid. Det er nogle kæmpe fordele i sig selv, når du skal vælge varmepumpe. Ligesom luft/vand varmepumpen kan den både opvarme din bolig og afkøle. Derudover kan denne pumpe også bruges til at opvarme brugsvand. 

Hvis du har ældre radiatorer og/eller varmerør er denne type varmepumpe en klar fordel, da de har en tendens til at skulle bruge en højere fremløbstemperatur end nyere radiatorer/varmerør. Pumpen virker hele året.

Modtag et uforpligtende tilbud

Lyder en varmepumpe som noget for dig? Så tøv ikke med at udfylde vores tilbudsformular, hvorefter vi ringer dig op og aftaler nærmere.

Fabrikanter

Support har åbent   08:00 - 16:00
Varmepumper
Vi hjælper dig med installation. Klargøring og montering af din centralvarme.
Modtag et uforpligtende tilbud
Skab tryghed, læn dig tilbage og lad os om at servicere jeres varmesystem
Opret aftale

Hos Gasmanden i Espergærde har vi 
gennem mere end 30+ år specialiseret os 
inden for varmeservice samt alt hvad det 
tilhører for kunder i hele Nordsjælland

Følg os på Facebook
Gasmanden A/S
Adresse
Bybjergvej 17 D
3060 Espergærde
Copyright  © 2022 Gasmanden A/S
 - CVR: 19137430
closecheck-circlefacebook-squarephoneenvelopefacebook-official