Akut nedbrud?
Klik her
Forside » Services » Centralvarme

Centralvarme

Med vores store erfaring inden for centralvarme er det en af vores fornemmeste opgaver at guide dig bedst muligt, så du får installeret det helt rigtige for dig. 

Langt de fleste bygninger er i dag forsynet med centralvarme, men i nogle tilfælde anvender man også centralvarme i form af luftvarmeanlæg, hvor fremkomsten af ventilatorer har gjort det en del nemmere at transportere den varme luft ud i alle rum.

Hvad er centralvarme?

Et centralvarmesystem forsyner flere rum eller lejligheder med varme. Den er oftest placeret i fx en kælder eller et fyrrum - altså et centralt sted i bygningen. Centralvarmesystemet er bygget op af en varmegenerator, et rørsystem og varmeflader og danner tilsammen et lukket vandkredsløb, som derefter løber ud i de tilkoblede rum. 

Radiator / termostatventiler

Du kan med fordel udskifte dine gamle radiatorer/termostatventiler ud med nogle nye, der er mere energirigtige, og dermed spare penge på din varmeregning. Termostatstyrede radiatorventiler kan nemlig bedre justere på varmen i din bolig. Din besparelse bliver større, hvis du udskifter både radiator og ventiler. For fjernvarmekunder betyder det også en forbedret afkøling og du undgår derved en såkaldt strafafgift fra dit fjernvarmeselskab. Du øger desuden værdien af din bolig, når du udskifter de gamle ventiler til nogle nye.

Opsætning af nye radiator

En radiator er noget af det mest holdbare inventar i hjemmet. De kan bogstavelig talt holde i 100 år, og derfor er det ikke så tit, man behøver at udskifte dem. Dog kan der være andre grunde til at udskifte sin gamle radiator med en ny. I nogle tilfælde kan du spare penge på at udskifte radiatoren, men det afhænger meget af, hvordan din bolig bliver opvarmet. En besparelse afhænger af, om du opvarmer din bolig med fjernvarme, varmepumpe, oliefyr eller gasfyr samt størrelsen på dit hjem. 

Hvis du har varmepumpe, oliefyr eller gasfyr vil en stor radiator betyde, at der skal bruges mindre energi på at opvarme vandet eller røggassen, da en lavere temperatur er nok til at opvarme rummet.

Service

Vi tilbyder service på din radiator uanset om den er ny eller gammel. Her vil vi kontrollere, om alt virker korrekt og udskifter de gamle ventiler, hvis de defekte. Derudover kan vi også udskifte radiatoren, hvis det bliver nødvendigt.

Modtag et uforpligtende tilbud

Lyder centralvarme som noget for dig? Så tøv ikke med at udfylde vores tilbudsformular, hvorefter vi ringer dig op og aftaler nærmere.Support har åbent   08:00 - 16:00
Centralvarme
Vi hjælper dig med installation. Klargøring og montering af din centralvarme.
Modtag et uforpligtende tilbud
Skab tryghed, læn dig tilbage og lad os om at servicere jeres varmesystem
Opret aftale

Hos Gasmanden i Espergærde har vi 
gennem mere end 30+ år specialiseret os 
inden for varmeservice samt alt hvad det 
tilhører for kunder i hele Nordsjælland

Følg os på Facebook
Gasmanden A/S
Adresse
Bybjergvej 17 D
3060 Espergærde
Copyright  © 2022 Gasmanden A/S
 - CVR: 19137430
closecheck-circlefacebook-squarephoneenvelopefacebook-official