Akut nedbrud?
Klik her
Forside » Din førende Gasmand i Fredensborg

Din førende Gasmand i Fredensborg

Vi installerer og servicerer varmepumper, gasfyr samt centralvarme
i Fredensborg og er den førende Gasmand i Fredensborg.

Ligemeget om du ønsker at få installeret og opsat en ny varmekilde eller skal have serviceret en eksisterende, så kan du regne med Gasmanden. Vi har byens bedste anmeldelser, og har repareret og opsat varmekilder i mere end 30 år. Med en serviceaftale slipper du for store regninger på reparationer, der kunne have været taget i opløbet. Vi kører i hele Fredensborg og resten af Nordsjælland.

Få en serviceaftale på din varmepumpe eller gasfyr

Vi har 4 forskellige typer serviceaftaler, så der er altid en, der matcher dine ønsker og behov. Vi hjælper dig gerne med at finde den serviceaftale på dit fyr eller varmepumpe, der passer bedst til dig.

Vi er pålidelige og specialister på området, så du kan trygt overlade servicen af dit fyr til vores kompetente og veluddannede VVS’ere - vi er nemlig et helt team af specialister.

Få installeret og opsat gasfyr i Fredensborg

Gasfyr er en god og billig varmeløsning, som er populær i de danske hjem. Vi installerer og servicere gerne en ny gaskedel til dig eller din virksomhed. Der kan være en del økonomiske fordele ved at skifte et ældre fyr ud til et nyt gasfyr.

Det er både mere energibesparende, og man vil kunne se store besparelser på varmeregningen. Vi forhandler gaskedler fra de førende mærker. Vi er specialister på området og hjælper dig derfor gerne med at vælge det rette til dig.

Vi opsætter din varmepumpe

Varmepumper er den miljø- og økonomisk bevidste danskers førstevalg. Der findes flere forskellige typer varmepumper, men vi arbejder kun med markedets bedste. Vi rådgiver gerne dig til den rette varmepumpe til dine behov. Vi har mærker som Nilan, Panasonic og Danfoss, men også andre af de store mærker inden for varmepumper.

Vi arbejder med følgende typer varmepumper:

Der er garantiordning på varmepumperne, og sammen finder vi den, I får mest glæde af. Varmepumper kan være med til at få værdien på din bolig til at stige. Det er derfor en rigtig god investering i både miljøet og økonomien med en varmepumpe. 

Installation af fjernvarme betaler sig

Generelt er fjernvarme billigere at varme op end gas, olie og elvarme. Prisen er dog bl.a. afhængig af det enkelte fjernvarmeanlægs økonomi, hvor tæt husstandene ligger på hinanden og prisen på det brændstof, som værket benytter sig af.

Læs mere om fjernvarme her.

Vi installerer centralvarme i hele Fredensborg 

I dag er centralvarme det, man finder i den største del af danske hjem. Med centralvarme har du din varmekilde fx gas- eller oliefyr placeret inde i boligen. Varmen pumpes ud i rør og radiatorer.

Du vil derfor altid opleve en jævn fordeling af varmen med centralvarme. Dette er en af fordelene ved centralvarme og selvfølgelig, at det er et frostsikret system.

Med centralvarme kommer varmen fra: 

  • Radiatorer 
  • Rør 

Udover at opsætte og installere centralvarme i Fredensborg, servicerer Gasmanden også gerne dit fyr efterfølgende.  

Support har åbent   08:00 - 16:00
Din førende Gasmand i Fredensborg
Vi hjælper dig med installation. Klargøring og montering af din centralvarme.
Modtag et uforpligtende tilbud
Skab tryghed, læn dig tilbage og lad os om at servicere jeres varmesystem
Opret aftale

Hos Gasmanden i Espergærde har vi 
gennem mere end 30+ år specialiseret os 
inden for varmeservice samt alt hvad det 
tilhører for kunder i hele Nordsjælland

Følg os på Facebook
Gasmanden A/S
Adresse
Bybjergvej 17 D
3060 Espergærde
Copyright  © 2022 Gasmanden A/S
 - CVR: 19137430
closecheck-circlefacebook-squarephoneenvelopefacebook-official