Akut nedbrud?
Klik her
Forside » Din førende Gasinstallatør i Hellebæk

Din førende Gasinstallatør i Hellebæk

Som Hellebæks mest loyale Gasmand, sørger vi hele tiden for at udføre den bedste service til vores nye og gamle kunder inden for gasfyr, varmepumper og centralvarme.

Vi er specialister i gasfyr og gasinstallationer

Som en autoriseret VVS’er i og omkring Hellebæk har vi stor erfaring, når det handler om gasinstallationer. Vi er nemlig den førende Gasinstallatør i Hellebæk. Vi sørger altid for at holde os opdateret på de nyeste modeller, så du er sikret en kvalitet, der er i top samtidig med, at det holder i mange år.

En energibesparelse, du kan mærke på pengepungen

Et nyt og moderne gasfyr kan godt betale sig, hvis du tænker frem i tiden. Et nyt og bedre gasfyr vil med garanti forbedre din økonomi, da de er mere energibesparende end før i tiden.

Læs mere om, hvorfor at gasfyr er et godt valg.

Fjernvarme er langtidsholdbart

Fjernvarme holder gerne i 30 år eller mere. Det er yderst sjældent, at delene på anlæggene skal udskiftes. Det er driftsikkert og billigt i drift. Har du i dag en gammel cirkulationspumpe, er det dog en god idé at erstatte denne med en energisparepumpe. Det kan vi som eksperter hjælpe dig med.

Vi tilbyder service af fjernvarme. Her vil vi kontrollere, om alt virker korrekt og renser filtre, tjekker trykdifferens og gennemgår din unit fra top til bund.

Varmepumpe - sikrer et sundt og godt indeklima

Med en varmepumpe i din bolig får du et anlæg, der både giver varme, men som også fjerner fugt. Det er altafgørende for at bevare et sundt og godt indeklima. Vi sørger altid for at bruge de bedste mærker på markedet, bl.a. Nilan, Panasonic og Danfoss. Desuden er varmepumper meget energibesparende og kan få din boligs værdi til at stige.

Vi arbejder med følgende varmepumper:

  • Luftvarmepumpe
  • Luft/Vand varmepumpe
  • Jordvarmepumpe

Læs om de enkelte varmepumper her.

Ønsker du at få installeret centralvarme?

Centralvarme er meget populært og forsyner flere rum eller lejligheder med varme på én gang. Som oftest finder du centralvarmeanlægget i din bolig, i kælderen eller et fyrrum. Når vi taler om centralvarme taler vi om:

  • Radiator og termostatventiler
  • Opsætning af nye radiatorer

Som den mest loyale og førende Gasinstallatør i Hellebæk sørger vi for opsætning af centralvarme samt en fast serviceaftale efterfølgende, hvor vi sikrer os, at alt fungerer lige efter bogen.

Support har åbent   08:00 - 16:00
Din førende Gasinstallatør i Hellebæk
Vi hjælper dig med installation. Klargøring og montering af din centralvarme.
Modtag et uforpligtende tilbud
Skab tryghed, læn dig tilbage og lad os om at servicere jeres varmesystem
Opret aftale

Hos Gasmanden i Espergærde har vi 
gennem mere end 30+ år specialiseret os 
inden for varmeservice samt alt hvad det 
tilhører for kunder i hele Nordsjælland

Følg os på Facebook
Gasmanden A/S
Adresse
Bybjergvej 17 D
3060 Espergærde
Copyright  © 2022 Gasmanden A/S
 - CVR: 19137430
closecheck-circlefacebook-squarephoneenvelopefacebook-official