Akut nedbrud?
Klik her
Forside » Din førende Gasmand i Hørsholm

Din førende Gasmand i Hørsholm

Som den førende Gasmand i Hørsholm installerer vi nye varmepumper, gaskedler, og centralvarme. Hvis du ønsker en efterfølgende serviceaftale på din varmekilde klarer vi også dette.

Vi finder i sammenråd med dig, den rette varmekilde til din bolig. Med over 30 års erfaring, er vi specialister i varmekilder. Det er ikke uden grund, at vi har Nordsjællands bedste anmeldelser indenfor vores fagområde.

Derudover tilbyder vi, at servicere gasfyr, og varmepumper i Hørsholm og omegn. Dette betyder, at vi laver fejlfindinger, service og gennemtjek af din varmekilde.

Serviceaftaler til gasfyr og varmepumper i Hørsholm

Vi tilbyder 4 forskellige, typer serviceaftale. Hver serviceaftale, passer til et forskelligt ønske og behov, og afhænger af den enkelte varmekilde. Vi hjælper dig gerne med, at finde den serviceaftale som passer til dig. Alle i vores team, er kompetente specialister inden for VVS og gasservice. 

Samtidig har vi i 30 år arbejdet med VVS, med speciale i varmekilder. Dette betyder, at vi altid følger de nyeste tendenser, mærker, og varmekilder tæt. Vi har installeret mere end 1000 gaskedler og varmepumper. Vi kan derfor give dig kompetent rådgivning og service i Hørsholm. Læs mere, om vores serviceaftaler her. 

Få installeret fjernvarme og bidrag til en grøn fremtid

Fjernvarme kan i høj grad udnytte energien fra fx affaldsforbrænding, sol- og vindenergi samt vandenergi.

Når man taler om en grøn fremtid, snakker man også om energiteknik. Energiteknik beskæftiger sig med omsætning og optimal udnyttelse af energi og på den måde reducere miljøbelastningen.

Samfundets energiforbrug er nemlig stigende, og derfor er der behov for en bæredygtig og effektiv udnyttelse af energiressourcerne. Her spiller fjernvarme og energiteknik en kæmpe rolle i og med, at varmeværkerne i højere grad anvender CO2-neutrale ressourcer til at opvarme din bolig.

Læs mere om fjernvarme her.

Gasfyr til private og erhverv i Hørsholm 

Gasmanden er autoriseret VVS-installatør med mere end 30 års erfaring i gasservice og gasinstallationer. Du vil derfor altid opleve, at du møder kompetente medarbejdere med service og produkt som hovedfokus. Derfor er vi anerkendt som den førende Gasmand i Hørsholm.

Der kan være store økonomiske fordele ved, at skifte sit gamle fyr ud med et gasfyr. Det er en langsigtet løsning, som sikre dig en stabil varmekilde i mange år. Vi forhandler kun markedet bedste gaskedler, fra mærker som: Bosch, Vaillant, og Milton. Vi kan sammen med dig, finde den rette type gasfyr til dig og din familie i Hørsholm. Læs mere om fordelene, og vores erfaring med gasfyr og gasservice her. 

Spar penge på varmeregningen med en ny varmepumpe

Tidens mest populære, løsning er varmepumpe. Dette skylder b.la. at varmepumper er energirigtige, og økonomisk fordelagtige. Læs om fordelene ved, at vælge en varmepumpe her. Vi er specialister inden for varmepumper, og rådgiver dig derfor gerne når du skal vælge varmepumpe. Vi arbejder med markedet førende mærker, som alle har garanti på deres varmepumper. 

Vi tilbyder følgende typer varmepumper:

Varmepumper giver både værdi, på kort og lang sigt. Den energibesparende opvarmningsmetode, giver lavere varmeregninger. Men boliger med varmepumpe, har også en højere værdi en boliger med et ældre fyr.

Centralvarme til borgere i Hørsholm

Centralvarme er egentlig bare en betegnelse for, at man har din varmekilde placeret indenfor i boligen. Det er populært, da man på den måde frostsikre. Varmen pumpes fra fyret, ud i boligen via rør og radiatorer. 

Dette gør, at man med centralvarme altid får en jævn varme i hele boligen i Hørsholm. Centralvarme har i mange år været, en af de mest sete varmekilder i danskernes hjem.

Udover at  vi opsætter samt installere centralvarme i Hørsholm, servicere Gasmanden også gerne dit olie- eller gasfyr efterfølgende. 

Support har åbent   08:00 - 16:00
Din førende Gasmand i Hørsholm
Vi hjælper dig med installation. Klargøring og montering af din centralvarme.
Modtag et uforpligtende tilbud
Skab tryghed, læn dig tilbage og lad os om at servicere jeres varmesystem
Opret aftale

Hos Gasmanden i Espergærde har vi 
gennem mere end 30+ år specialiseret os 
inden for varmeservice samt alt hvad det 
tilhører for kunder i hele Nordsjælland

Følg os på Facebook
Gasmanden A/S
Adresse
Bybjergvej 17 D
3060 Espergærde
Copyright  © 2022 Gasmanden A/S
 - CVR: 19137430
closecheck-circlefacebook-squarephoneenvelopefacebook-official