Akut nedbrud?
Klik her
Forside » Din førende Gasmand i Humlebæk

Din førende Gasmand i Humlebæk

Skal du have nyt gasfyr, varmepumpe eller centralvarme? Så lad Gasmanden stå for dette, vi har byens bedste anmeldelser og er den førende Gasmand i Humlebæk. Samtidig kan vi også lave en serviceaftale, så levetiden på din varmekilde forlænges og du undgår stor udgifter på reperationer som kunne have været undgået.

Kunne du tænke dig at få udskiftet dit gasfyr?

Vi udfører alle former for services inden for gasfyr, varmepumper og centralvarme i og omkring Helsingør. Som din lokale Gasmand i Helsingør er du altid sikret kvalitet og solidt håndværk.

Lyder fjernvarme som noget for dig?

Så er vi nemlig eksperter inden for fjernvarme og energiteknik, og rådgiver dig til den helt rette løsning.

Der findes to typer af fjernvarme, som du kan få installeret i din bolig. Her tales der om direkte fjernvarme og indirekte fjernvarme.

Direkte fjernvarme betyder, at det varme vand fra fjernvarmerørene kommer direkte ind i radiatorrør og radiatorer. Indirekte fjernvarme betyder, at det varme vand fra varmeværket opvarmes ved hjælp af en varmeveksler, der løber rundt i bygningens radiatorrør og radiatorer.

Læs mere om fjernvarme her.

Varmepumper er Danmarks foretrukne varmekilde - også i Humlebæk

En varmepumpe er et varmeanlæg, som gør brug af varmen i luften eller jorden til at opvarme din bolig. Selvom at varmepumper bruger el til dette, så er det stadigvæk billigere i drift end almindelig el-varme, og de kan bruges til alle typer boliger. Vi sørger altid for at bruge de bedste mærker på markedet, bl.a. Nilan, Panasonic og Danfoss.

Vi arbejder med følgende typer varmepumper: 

Når du får installeret en varmepumpe vil du kunne se store besparelser på din varmeregning, da pumpen tilpasser sig efter klimaet.

Få varmen jævnt fordelt i din bolig med centralvarme

Med centralvarme får du varmen jævnt fordelt i hele din bolig. Det gør du fordi, at centralvarme bruger rør og radiatorer til at distribuere varmen rundt. Vi er som Humlebæks førende eksperter på området altid klar til at rådgive og hjælpe dig med at få installeret centralvarme og efterfølgende sørge for regelmæssig service.

Gør brug af vores serviceaftale og spar penge

Hvis du tilmelder dig en af vores 4 forskellige serviceaftaler, er du altid sikret holdbarhed på din varmekilde. Alle i vores team er kompetente specialister inden for VVS og gasservice, og vil altid sørge for at vælge den helt rigtige serviceaftale til dig og dine behov. Derfor er vi den førende Gasmand i Humlebæk.

Support har åbent   08:00 - 16:00
Din førende Gasmand i Humlebæk
Vi hjælper dig med installation. Klargøring og montering af din centralvarme.
Modtag et uforpligtende tilbud
Skab tryghed, læn dig tilbage og lad os om at servicere jeres varmesystem
Opret aftale

Hos Gasmanden i Espergærde har vi 
gennem mere end 30+ år specialiseret os 
inden for varmeservice samt alt hvad det 
tilhører for kunder i hele Nordsjælland

Følg os på Facebook
Gasmanden A/S
Adresse
Bybjergvej 17 D
3060 Espergærde
Copyright  © 2022 Gasmanden A/S
 - CVR: 19137430
closecheck-circlefacebook-squarephoneenvelopefacebook-official