Akut nedbrud?
Klik her
Forside » Din førende Gasmand i Kokkedal

Din førende Gasmand i Kokkedal

Opsætning og serviceaftaler på varmekilder i Kokkedal 

Gasmanden er Nordsjællands førende VVS’er med speciale i varmekilder. Vi installerer, opsætter og servicerer varmepumper, gasfyr og andre varmekilder i Kokkedal. Vi har Kokkedals bedste anmeldelser, og vores kunder er altid glade for vores arbejde og service. Derfor er vi anerkendt som den mest loyale Gasmand i Kokkedal.  

Hele vores team er specialister inden for området, og vi kan derfor altid hjælpe dig med at fejlfinde eller rådgive dig. Vi guider dig også gerne til, hvilken serviceaftale, der passer til din varmekilde.

Vi installerer og servicerer fjernvarmen i din bolig

Har du i dag en gammel unit, som trænger til en udskiftning, så hjælper vi gerne med det. Gasmanden er nemlig eksperter inden for fjernvarme og energiteknik, og rådgiver dig hellere end gerne til den helt rigtige løsning. 

Vi tilbyder også service af fjernvarme. Her vil vi kontrollere, om alt virker korrekt og renser filtre, tjekker trykdifferens og gennemgår din unit fra top til bund.

Service eller opsætning af varmepumpe, gasfyr eller centralvarme i Kokkedal

Vores serviceaftaler er ekstremt populære fordi, de sparer vores kunder for store udgifter på deres fyr eller varmepumpe, som kunne have været undgået ved et årligt tjek.

Vi har 4 forskellige typer serviceaftaler, som er udarbejdet for at matche din varmekildes behov. Vi er specialister på området, og kender derfor de forskellige typer varmekilders behov ved service. Du vil derfor trygt kunne overlade dit fyr eller varmepumpe til vores kompetente og specialiseret medarbejdere.

Skal du have installeret nyt gasfyr i Kokkedal?

Hvis du ønsker at få opsat og installeret et nyt gasfyr i din bolig eller virksomhed, er vi markedets bedste til dette.

Vi har installeret gasfyr lige siden, at de i tidernes morgen dukkede op i Danmark. I dag er det en ekstremt populær løsning, da det er billigt og godt. Vi kan som Gasmand i Kokkedal også hjælpe dig godt på vej til dit nye gasfyr.

Derfor er der også mange, der skifter deres ældre og mindre økonomiske varmekilde ud til et gasfyr. Der kan være store besparelser både økonomisk og energimæssigt. Læs mere om fordelene ved at få et nyt gasfyr her.

Få en ny energirigtig varmepumpe

Varmepumper bliver mere og mere populære, og er på nuværende tidspunkt også en miljøvenlig og økonomisk fordelagtig varmekilde. Vi har mange års erfaring, og er specialister i varmepumper. Vi arbejder med de førende mærker inden for varmepumper bl.a. Panasonic, Nilan og Danfoss samt andre af branchens førende leverandører af varmepumper.

Vi arbejder med de 3 nedenstående typer varmepumper:

Der er garanti på vores pumper, og vi kan stå inde for alle vores leverandøreres produkter. Flere og flere opsætter varmepumper i deres bolig som en investering, da det udover at sænke varmeregningen også øger boligens værdi i det fleste tilfælde.   

Centralvarme til private og erhverv i Kokkedal

Centralvarme betyder, at din varmekilde er placeret inde i din bolig. Dette kan både være gaskedel eller oliefyr. Det er populært i de danske hjem og findes mange steder. Fyret pumper varmen ud i rør og radiatorer.

Dette gør, at man oplever en jævn fordelt varme i rummet. Derudover gør den indendørs placering også, at fyret er frostsikret. Dette er blot nogle af fordelene ved at have centralvarme. Du kan læse mere om typer af varmekilde her.  

Centralvarme betyder altså, at varmen kommer fra:

  • Et fyr placeret indendørs 
  • Radiatorer 
  • Rør 
Support har åbent   08:00 - 16:00
Din førende Gasmand i Kokkedal
Vi hjælper dig med installation. Klargøring og montering af din centralvarme.
Modtag et uforpligtende tilbud
Skab tryghed, læn dig tilbage og lad os om at servicere jeres varmesystem
Opret aftale

Hos Gasmanden i Espergærde har vi 
gennem mere end 30+ år specialiseret os 
inden for varmeservice samt alt hvad det 
tilhører for kunder i hele Nordsjælland

Følg os på Facebook
Gasmanden A/S
Adresse
Bybjergvej 17 D
3060 Espergærde
Copyright  © 2022 Gasmanden A/S
 - CVR: 19137430
closecheck-circlefacebook-squarephoneenvelopefacebook-official