Akut nedbrud?
Klik her
Forside » Din førende Gasmand i Kvistgård

Din førende Gasmand i Kvistgård

Da vores faste base ligger i Espergærde, kører vi gerne en tur til nabobyen Kvistgård. Skal gasfyret udskiftes, vil du have installeret en varmepumpe eller opsat centralvarme? Så er Gasmanden den helt rigtige til opgaven. Vi har nemlig mere end 30 års erfaring inden for området, og vi sørger altid for at vores arbejde er i topkvalitet. Derfor kan vi kalde os den førende Gasmand i Kvistgård.

Få et energibesparende gasfyr installeret i Kvistgård

Vælger du at få installeret et energibesparende gasfyr i din bolig, så kan du se frem til at spare penge på din varmeregning. Moderne gasfyr er nemlig mere holdbare end før i tiden.

Læs mere om, hvorfor gasfyr er mere holdbare her.

Få en grøn fremtid med fjernvarme

Fjernvarme er et lokalt eller regionalt varmesystem. Det betyder, at vandet cirkulerer i et lukket system i jorden. Det varme vand fra varmeværket bliver sendt ud til forbrugerne, og det brugte afkølede vand bliver sendt retur til værket. Herfra bliver vandet varmet op igen, og sådan cirkulerer det rundt. 

Fjernvarme kan i høj grad udnytte energien fra fx affaldsforbrænding, sol- og vindenergi samt vandenergi. Det betyder også, at fjernvarme er et fleksibelt system, der i fremtiden kan bruge nye og endnu grønnere energiformer. 

Læs mere om fjernvarme her.

Installation og renovering af varmekilder

Når du skal have installeret eller renoveret en varmekilde i den bolig, så kan du trygt overlade opgaven til os. Der er ikke nogen opgave, som er for lille eller stor til os. Vi udfører altid vores arbejde ud fra jeres ønsker og behov, og vi står selvfølgelig altid klar til at rådgive dig. Derfor er vi den mest loyale Gasmand i Kvistgård.

En af de mest populære varmekilder i Danmark er varmepumper. Vi benytter os kun af de bedste mærker på markedet, såsom Nilan, Panasonic og Danfoss. Varmepumper er bl.a. populære fordi, at de er energibesparende og kan få din boligs værdi til at stige.

Læs mere om varmpumper her.

For opsat centralvarme i din bolig

Centralvarme betyder, at varmekilden er placeret centralt i boligen fx i kælderen eller et fyrrum. Den centrale placering er med til at varmen bliver jævnt fordelt i boligen. Vi er eksperter i at opsætte centralvarme og efterlader altid et godt og holdbart resultat.

Kunne du tænke dig at læse mere om centralvarme, så læs mere her.

Få en serviceaftale, så du er sikret holdbarhed

Med en serviceaftale hos os, kan du spare dig selv en masse unødvendige udgifter. Vi tilbyder 4 former for serviceaftaler, og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige til dine ønsker og behov. 

Support har åbent   08:00 - 16:00
Din førende Gasmand i Kvistgård
Vi hjælper dig med installation. Klargøring og montering af din centralvarme.
Modtag et uforpligtende tilbud
Skab tryghed, læn dig tilbage og lad os om at servicere jeres varmesystem
Opret aftale

Hos Gasmanden i Espergærde har vi 
gennem mere end 30+ år specialiseret os 
inden for varmeservice samt alt hvad det 
tilhører for kunder i hele Nordsjælland

Følg os på Facebook
Gasmanden A/S
Adresse
Bybjergvej 17 D
3060 Espergærde
Copyright  © 2022 Gasmanden A/S
 - CVR: 19137430
closecheck-circlefacebook-squarephoneenvelopefacebook-official