Akut nedbrud?
Klik her
Forside » Din førende Gasmand i Lyngby

Din førende Gasmand i Lyngby

Skal du have et nyt gasfyr, varmepumpe eller centralvarme? Så er Gasmanden den helt rette til opgaven. Samtidig tilbyder vi også en fast serviceaftale, så du kan spare dig selv for en masse unødige varmeregninger og reparationer. Vi er derfor den mest loyale og pålidelige Gasmand i Lyngby.

Kunne du tænke dig at få udskiftet dit gamle gasfyr med et nyt?

Vi udfører alle former for udskiftning af gasfyr, varmepumper og centralvarme i og omkring Lyngby. Som Lyngbys foretrukne Gasmand sørger vi altid for at vores håndværk er i topkvalitet.

Læs mere om gasfyr her.

Varmepumper er danskernes foretrukne varmekilde - også i Lyngby

En varmepumper er et varmeanlæg, som bruger varmen i luften eller jorden til at opvarme din bolig. Selvom at varmepumper bruger el til dette, så er den stadigvæk billigere i drift end almindelig el-varme. En varmepumpe kan bruges i alle typer boliger.

Vi arbejder med følgende varmepumper:

  • Luftvarmepumper
  • Luft/Vand varmepumpe
  • Jordvarmepumpe

Når du har fået installeret en varmepumpe, vil du uden tvivl kunne se store besparelser på din varmeregning fordi, at pumpen altid justerer sig efter klimaet.

Vil du vide mere om varmepumper, så læs mere her.

Forøg din boligs værdi med fjernvarme

Fjernvarme er et lokalt eller regionalt varmesystem. Det betyder, at vandet cirkulerer i et lukket system i jorden. Det varme vand fra varmeværket bliver sendt ud til forbrugerne, og det brugte afkølede vand bliver sendt retur til værket. Herfra bliver vandet varmet op igen, og sådan cirkulerer det rundt.

Fjernvarme i din bolig kan give det en højere værdi. Det er bl.a. fordi, at fjernvarme kan forbedre energimærkningen og ikke forringer boligens udseende.

Læs mere om fjernvarme her.

Få en varme, der er jævnt fordelt i boligen med centralvarme

Med centralvarme kan du være sikker på, at varmen bliver jævnt fordelt i din bolig. Centralvarme benytter sig af rør og radiatorer til at distribuere varmen rundt og på den måde bliver varmen jævnt fordelt. Som den førende Gasmand i Lyngby står vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig til at få installeret centralvarme, hvor vi samtidig tilbyder en fast serviceaftale.

Gør brug af vores serviceaftale og spar penge

Hvis du vælger at gøre brug af en af vores 4 serviceaftaler, er du altid sikret holdbarhed på din varmekilde. Alle vores medarbejdere er kompetente specialister inden for VVS og gasservice, og vi sørger selvfølgelig altid for at vælge den helt rigtige serviceaftale til dig og dine behov.

Support har åbent   08:00 - 16:00
Din førende Gasmand i Lyngby
Vi hjælper dig med installation. Klargøring og montering af din centralvarme.
Modtag et uforpligtende tilbud
Skab tryghed, læn dig tilbage og lad os om at servicere jeres varmesystem
Opret aftale

Hos Gasmanden i Espergærde har vi 
gennem mere end 30+ år specialiseret os 
inden for varmeservice samt alt hvad det 
tilhører for kunder i hele Nordsjælland

Følg os på Facebook
Gasmanden A/S
Adresse
Bybjergvej 17 D
3060 Espergærde
Copyright  © 2022 Gasmanden A/S
 - CVR: 19137430
closecheck-circlefacebook-squarephoneenvelopefacebook-official