Akut nedbrud?
Klik her
Forside » Din førende Gasmand i Nivå

Din førende Gasmand i Nivå

Vi er eksperter i at installere varmepumper, gaskedler og centralvarme. Hvis du efterfølgende ønsker en fast serviceaftale, klarer vi også dette. Derfor er vi anerkendt som den mest loyale Gasmand i Nivå.

I samarbejde med dig finder vi den helt rette varmekilde til din bolig. Derudover tilbyder vi også at servicere gasfyr og varmepumper i Nivå og omegn. Dette betyder, at vi laver fejlfindinger, service og gennemtjek af din varmekilde.

Få en serviceaftale til gasfyr og varmepumper

Hos os har vi 4 forskellige typer serviceaftaler. Hver eneste serviceaftale passer til et forskelligt ønske og behov og afhænger desuden også af den enkelte varmekilde. Vi står selvfølgelig altid til rådighed, hvis du skal have hjælp til at finde den helt rette serviceaftale til dig. Vi er nemlig alle sammen specialister inden for VVS og gasservice.

Læs mere om vores serviceaftaler og bliv klogere på dem her.

Gasfyr til både private og erhverv i Nivå

Vi har mere end 30 års erfaring indenfor dette område, og du vil derfor altid møde kompetente medarbejdere med service og produkt som deres hovedfokus. 

Når du vælger at få udskiftet dit gamle gasfyr med et nyt, kan der være store besparelser i sigte. Det er en langsigtet løsning, som er med til at sikre dig en stabil varmekilde i mange år fremover. Vi fører kun de bedste mærker på markedet som bl.a. er Bosch, Vaillant og Milton. Sammen finder vi den rette type gasfyr til dig. Som den førende Gasmand i Nivå hjælper vi dig altid godt på vej til dit nye gasfyr.

Se flere mærker af de bedste mærker på markedet.

Vælg en varmepumpe og spar penge

Tidens mest populære varmekilde er varmepumper. Det skyldes bl.a. at varmepumper er meget energirigtige og økonomisk fordelagtige. Vi arbejder med markedets førende varmepumper som er:

  • Luftvarmepumpe
  • Luft/Vand varmepumpe
  • Jordvarmepumpe

Den energibesparende opvarmningsmetode giver lavere varmeregninger og varmepumper giver værdi både på kort og lang sigt. Boliger med en varmepumpe har også en højere værdi end boliger med et ældre fyr.

Læs mere om varmepumper her.

Du kan få fjernvarme på to måder

Der findes to typer af fjernvarme, som du kan få installeret i din bolig. Her tales der om direkte fjernvarme og indirekte fjernvarme. 

Direkte fjernvarme betyder, at det varme vand fra fjernvarmerørene kommer direkte ind i radiatorrør og radiatorer. Det bliver pumpet rundt af det varmeværk, der leverer vandet eller af en cirkulationspumpe. 

Indirekte fjernvarme betyder, at det varme vand fra varmeværket opvarmes ved hjælp af en varmeveksler, der løber rundt i bygningens radiatorrør og radiatorer. Vandet bliver herfra sendt rundt i radiatorerne eller gulvvarmen med en cirkulationspumpe.

Vi hjælper dig gerne med at installere en fjernvarme unit. Vi er nemlig eksperter på området, og rådgiver dig altid til den bedste løsning efter dine behov.

Centralvarme til borgerne i Nivå

Centralvarme betyder egentlig bare, at varmekilden er placeret et centralt sted indenfor i boligen. Det kan fx være i kælderen eller et fyrrum. Dette er populært, da man på denne måde også frostsikrer. Varmen pumpes ud fra fyret og ud igennem rør og radiatorer.

Denne metode er med til at sikre en jævnt fordelt varme i boligen i Nivå. Det er også en af grundene til at centralvarme er et af de mest populære varmekilder hos danskerne.

Udover at opsætte samt installere centralvarme i Nivå, sørger vi også for at servicere fyret efterfølgende.

Support har åbent   08:00 - 16:00
Din førende Gasmand i Nivå
Vi hjælper dig med installation. Klargøring og montering af din centralvarme.
Modtag et uforpligtende tilbud
Skab tryghed, læn dig tilbage og lad os om at servicere jeres varmesystem
Opret aftale

Hos Gasmanden i Espergærde har vi 
gennem mere end 30+ år specialiseret os 
inden for varmeservice samt alt hvad det 
tilhører for kunder i hele Nordsjælland

Følg os på Facebook
Gasmanden A/S
Adresse
Bybjergvej 17 D
3060 Espergærde
Copyright  © 2022 Gasmanden A/S
 - CVR: 19137430
closecheck-circlefacebook-squarephoneenvelopefacebook-official