Akut nedbrud?
Klik her
Forside » Din førende Gasmand i Nordsjælland

Din førende Gasmand i Nordsjælland

Få installeret varmepumpe, gasfyr, eller centralvarme i Nordsjælland af den førende Gasmand i Nordsjælland. Vi tilbyder også serviceaftaler på eksisterende varmekilder. 

Gasmanden A/S er Nordsjællands førende, inden for gasservice og gasinstallationer. Samt inden opsætning, installationer, og service af varmepumper. Vi er specialister i varmekilder, og servicerer hele Nordsjælland. Derfor kan vi også kalde os for den mest loyale og førende Gasmand i Nordsjælland.

Vi er et team, af specialister inden for varmekilder. Derfor står vi gerne til rådighed, når der skal rådgives, services, installeres, eller repareres på din varmekilde. Vi guider dig også gerne til, at vælge den rette type serviceaftale for dig.

Serviceaftale til din varmepumpe eller gaskedel i Nordsjælland

En serviceaftale er din forsikring, til din varmepumpe eller gaskedel. Vi tilbyder 4 forskellige typer aftale, og altid en der matcher din varmekildes behov. Med en serviceaftale, kan du spare mange penge på sigt. Vi tjekker nemlig fyret igennem, og kan opdage fejl inden de bliver for store og omkostningsfulde. 

Vi er erfarne specialister, og du kan derfor trygt lade os stå for plejen af dit fyr. Vi har lavet gasservice i Nordsjælland, i mere end 30 år. Vi er derfor den mest pålidelige Gasmand i Nordsjælland.

Vi installere nyt gasfyr i hele Nordsjælland

Ligemeget om du skal opsætte, eller installere et nyt gasfyr i hjemmet eller virksomheden er vi de bedste i Nordsjælland. Vi tilbyder den bedste service, de bedste VVS’ere, og markedet bedste gaskedler.

Vi har i over 30 år lavet gasinstallationer, og gasservice. Gasfyr har i alle 30 været i konstant fornyelse, og bliver konstant forbedret med de nyeste teknologier. Dette betyder, at gas med tiden bliver bedre og mere økonomisk i drift. 

Derfor er der også mange der skifter deres ældre og mindre økonomiske varmekilde ud til et gasfyr. Dette skyldes, at der både kan være store besparelser økonomisk og energimæssigt. Læs mere om hvorfor du skal vælge et nyt gasfyr her.

Fjernvarme sikrer Nordsjælland en grøn fremtid

Fjernvarme udnytter i høj grad energien fra fx affaldsforbrænding, sol- og vindenergi samt vandenergi. Det betyder også, at fjernvarme er et fleksibelt system, der i fremtiden kan bruge nye og endnu grønnere energiformer. I dag kommer ca. 61% af varmen fra grønne energikilder. Fra 2030 er det planen, at al fjernvarme skal være grøn.

Når man taler om en grøn fremtid, snakker man også om energiteknik. Energiteknik beskæftiger sig med omsætning og optimal udnyttelse af energi og på den måde reducere miljøbelastningen.

Vi benytter Termix, som vores leverandør af units. De leverer effektive vandvarmere med flere energibesparende egenskaber. Med en unit fra Termix får du bl.a.:

  • Høj kapacitet
  • Lavt energiforbrug
  • Varmt vand “on demand”
  • God driftsøkonomi
  • Minimalt varmetab
  • Stilrent design

Energiforbruget falder med en varmepumpe 

Den mest energi- og økonomisk rigtige løsninger på markedet lige nu er varmepumpe. Det har aldrig været mere populært, at få installeret varmepumper i Nordsjælland. Dette skyldes både, at det er den mest miljørigtige varmekilde. Men også, at der er en økonomisk gevinst, i denne type varmekilde.

Hos Gasmanden arbejder vi med følgende typer varmepumper:

Vi fører markedet mest populære mærker, som består af b.la. Nilan, Bosch, og Valliant. Dette er alle velkendte brands, som levere kvalitetsprodukter. Vi kan derfor stå inde, for deres varmepumper som er af høj kvalitet. Så skal du have installeret varmepumpe i Nordsjælland, så er Gasmanden den rette til opgaven. 

Få installeret centralvarme i din bolig i Nordsjælland 

Centralvarme betyder, at din varmekilde er placeret inde i boligen. Dette kan bare være gasfyr, eller oliefyr. Din varmekilder sender varmen ud i boligen, ved hjælp af rør og radiatorer. 

Derfor hjælper vi dig også gerne med, at servicere, og opsætte dine radiatorer og termostatventiler. 

På den måde kan varmen, nemlig kommet jævnt rundt i hele din bolig. Som er en af fordelene ved, at benytte sig af centralvarme. Udover at give en jævn fordelt varme i boligen, er centralvarme også frostsikret. 

Centralvarme betyder altså at: 

  • Et fyr placeret indendørs 
  • Radiatorer 
  • Rør 

Vi sørger naturligvis også for, at servicere dit gas,- eller oliefyr samt radiatorerne.

Support har åbent   08:00 - 16:00
Din førende Gasmand i Nordsjælland
Vi hjælper dig med installation. Klargøring og montering af din centralvarme.
Modtag et uforpligtende tilbud
Skab tryghed, læn dig tilbage og lad os om at servicere jeres varmesystem
Opret aftale

Hos Gasmanden i Espergærde har vi 
gennem mere end 30+ år specialiseret os 
inden for varmeservice samt alt hvad det 
tilhører for kunder i hele Nordsjælland

Følg os på Facebook
Gasmanden A/S
Adresse
Bybjergvej 17 D
3060 Espergærde
Copyright  © 2022 Gasmanden A/S
 - CVR: 19137430
closecheck-circlefacebook-squarephoneenvelopefacebook-official