Akut nedbrud?
Klik her
Forside » Din førende Gasmand i Vedbæk

Din førende Gasmand i Vedbæk

Uanset om du skal have et nyt gasfyr, varmepumpe eller centralvarme, så er Gasmanden den helt rette til opgaven. Vi har mere end 30 års erfaring og sørger altid for en god pris. Samtidig kan vi også oprette en serviceaftale på din varmekilde, så dens levetid bliver forlænget og så du undgår store unødige regninger. Vi er nemlig den førende Gasmand i Vedbæk.

Bliv grøn med fjernvarme

Fjernvarme kan i høj grad udnytte energien fra fx affaldsforbrænding, sol- og vindenergi samt vandenergi. Det betyder også, at fjernvarme er et fleksibelt system, der i fremtiden kan bruge nye og endnu grønnere energiformer.

Samfundets energiforbrug er nemlig stigende, og derfor er der behov for en bæredygtig og effektiv udnyttelse af energiressourcerne. Her spiller fjernvarme og energiteknik en kæmpe rolle i og med, at varmeværkerne i højere grad anvender CO2-neutrale ressourcer til at opvarme din bolig. 

Vi er eksperter inden for fjernvarme og energiteknik, og rådgiver dig hellere end gerne til den helt rigtige løsning.

Læs mere om fjernvarme her.

Er det tid til at få udskiftet dit gasfyr til et nyt?

At få udskiftet sit gasfyr med et nyt og moderne et af slagsen, er en rigtig god investering på lang sigt. Med et nyt gasfyr undgår du uforudsete varmeregninger, som kan mærkes på pengepungen og med en fast serviceaftale er du med til at sikre holdbarheden på gasfyret.
Vil du vide mere om gasfyr, kan du læse mere her.

Danskernes foretrukne varmekilde er varmepumper - også i Vedbæk

En varmepumpe er en pumpe, som bruger varmen i luften eller i jorden til at opvarme din bolig. Varmepumper benytter el til dette, men det er stadigvæk billigere i drift end almindelig elvarme og kan bruges i alle boliger. Desuden tilpasser varmepumper sig efter det danske klima, som er kendt for at være svingende - og dermed sparer du penge på varmeregningen.

Vi arbejder med følgende varmepumper:

  • Luftvarmepumpe
  • Luft/Vand varmepumpe
  • Jordvarmepumpe

Læs om de enkelte varmepumper her.

Centralvarme fordeler varmen jævnt i din bolig

Med centralvarme får du varmen jævnt fordelt i boligen. Dette kan lade sig gøre fordi at centralvarme benytter sig af rør og radiatorer til at distribuere varmen rundt. Som Vedbæks førende Gasmand står vi selvfølgelig altid klar til at rådgive og hjælpe dig med at få installeret centralvarme og efterfølgende sørge for regelmæssig service.

Få en serviceaftale og spar penge

Vi tilbyder 4 forskellige typer serviceaftaler, og på den måde er du altid sikret holdbarhed på din varmekilde. Vi vil altid gerne hjælpe dig med at finde den helt rette til dine ønsker og behov. Alle i vores team er kompetente inden for VVS og gasservice og vil hellere end gerne rådgive dig. Derfor er vi anerkendt som den førende Gasmand i Vedbæk.

Vil du på forhånd vide mere om vores serviceaftaler, så læs mere her.

Support har åbent   08:00 - 16:00
Din førende Gasmand i Vedbæk
Vi hjælper dig med installation. Klargøring og montering af din centralvarme.
Modtag et uforpligtende tilbud
Skab tryghed, læn dig tilbage og lad os om at servicere jeres varmesystem
Opret aftale

Hos Gasmanden i Espergærde har vi 
gennem mere end 30+ år specialiseret os 
inden for varmeservice samt alt hvad det 
tilhører for kunder i hele Nordsjælland

Følg os på Facebook
Gasmanden A/S
Adresse
Bybjergvej 17 D
3060 Espergærde
Copyright  © 2022 Gasmanden A/S
 - CVR: 19137430
closecheck-circlefacebook-squarephoneenvelopefacebook-official