Akut nedbrud?
Klik her
Forside » Din førende Gasmand i Helsingør

Din førende Gasmand i Helsingør

Vi udfører alle former for services inden for gasfyr, varmepumper og centralvarme. Som din lokale Gasmand i Helsingør er du altid sikret kvalitet og solidt håndværk.

Bedre gasfyr - bedre økonomi

Hvis dit hjem i dag er udstyret med et ældre gasfyr, kan det godt betale sig at udskifte det med et nyere gasfyr. Vi udskifter gerne dit gamle gasfyr med et nyt og energibesparende et. Samtidig tilbyder vi en fast serviceaftale som en garanti på, at dit nye fyr fungerer som det skal.

Læs mere om installation af gasfyr her.

Varmepumper er helt ideelle til det danske klima

Når du skal vælge en varmepumpe, skal du gøre dig tanker om, hvilken type varmepumpe, du vil have. Med vores store erfaring inden for varmepumper vil vi altid gerne rådgive dig til den helt rigtige pumpe ud fra dine behov og ønsker. Desuden hjælper vi hellere end gerne med korrekt opsætning.

Vi har stor erfaring med:

Uanset hvilken type varmepumpe, du vælger, vil du med garanti kunne mærke det på din varmeregning. Det kan du fordi, at varmepumper er helt ideelle til det danske klima, som er meget skiftende, og det tilpasser varmepumper sig efter.

Centralvarme - den optimale varmeløsning til jeres behov

I dag er langt de fleste bygninger udstyret med centralvarme, men i nogle tilfælde bliver det anvendt i form af luftvarmeanlæg.

Da vi har stor erfaring med centralvarme, ser vi det som vores aller fornemmeste opgave at guide dig bedst muligt, når du skal vælge centralvarme.

Når det handler om centralvarme, omhandler det følgende:

  • Radiator / termostatventiler
  • Opsætning af nye radiatorer

Som den førende Gasmand i Helsingør, tilbyder vi service på din radiator uanset om den er ny eller gammel, hvor vi sikrer os, at fungerer helt efter bogen. Skulle der være nogle former for defekter på radiatorene, udskifter vi selvfølgelig dette - for sådan er Gasmanden!

Få installeret fjernvarme i din bolig

Gasmanden er eksperter inden for fjernvarme og energiteknik, og rådgiver dig hellere end gerne til den helt rigtige løsning. 

Fjernvarme er et lokalt eller regionalt varmesystem. Det betyder, at vandet cirkulerer i et lukket system i jorden. Det varme vand fra varmeværket bliver sendt ud til forbrugerne, og det brugte afkølede vand bliver sendt retur til værket. Herfra bliver vandet varmet op igen, og sådan cirkulerer det rundt. 

Ved at få installeret fjernvarme, forøger du også din boligs værdi. Det er bl.a. fordi, at fjernvarme kan forbedre energimærkningen og ikke forringer boligens udseende.

Læs mere om fjernvarme her.

Support har åbent   08:00 - 16:00
Din førende Gasmand i Helsingør
Vi hjælper dig med installation. Klargøring og montering af din centralvarme.
Modtag et uforpligtende tilbud
Skab tryghed, læn dig tilbage og lad os om at servicere jeres varmesystem
Opret aftale

Hos Gasmanden i Espergærde har vi 
gennem mere end 30+ år specialiseret os 
inden for varmeservice samt alt hvad det 
tilhører for kunder i hele Nordsjælland

Følg os på Facebook
Gasmanden A/S
Adresse
Bybjergvej 17 D
3060 Espergærde
Copyright  © 2022 Gasmanden A/S
 - CVR: 19137430
closecheck-circlefacebook-squarephoneenvelopefacebook-official