Telefon:

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Service af gasfyr og andet gasservice til gode priser

Gasmanden i Espergærde er autoriseret VVS-installatør med speciale i gasservice og gasinstallationer. Vi udfører enhver opgave inden for gas, hvad end det er service af gasfyr, installation af centralvarme eller reparation af gaskedel for kunder i hele Nordsjælland.

Med vores mange års erfaring med gasservice og ekspertise i reparation og service af gasfyr, får du den bedste kvalitet i forbindelse med din opgave. 

Vi deler naturligvis også gerne ud af vores ekspertise og tilbyder råd og vejledning, hvis du er i tvivl om hvilken installation, der passer til dit hjem. Sammen finder vi den rigtige løsning, der matcher dine ønsker, din økonomi og dine behov.

Gasservice er en billigere løsning

Gaskedler bliver konstant fornyet med den nyeste teknologi og viden på markedet. Dette gør, at gas med tiden bliver bedre og mere økonomisk i drift. 

Derfor kan der være mange penge at spare på varmeregningen, hvis du får udskiftet dit gamle oliefyr med en gaskedel, eller erstatter din gamle gaskedel med en ny. 

Du kan bestille et gasservice-eftersyn, hvis du er interesseret i, om du kan spare penge.

Har du problemer med din gaskedel eller har brug for service af gasfyr, kommer vores kompetente medarbejdere gerne ud og kigger på det. Vi tilbyder desuden en fast serviceaftale på gasservice.

Læs vores folder om gasservice her.

Vagtservice

  • I vinterperioden (1. oktober – 30. april) er vores servicemontører på vagt alle ugens dage i tidsrummet: 08.00-19.30.
  • I sommerperioden (1. maj – 30. september) er vores servicemontører til at træffe mandag-torsdag i tidsrummet: 08.00-16.00 samt fredag i tidsrummet: 08.00-15.30.

Kontakt os for at få en pris på service af gasfyr

Er du interesseret i en fast serviceaftale på gasservice eller vil du gerne høre mere om priser på service af gasfyr, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål og give dig et uforpligtende tilbud på din opgave.

Ring gerne til os på telefon 49 13 15 50 eller e-mail info@gasmanden.dk, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vagtservice

Vores servicemontører er i vinterperioden (1. oktober - 30. april) på vagt alle ugens dage i tidsrummet: 08:00 til 19:30.

I sommer perioden (1. maj - 30. september) er vores montører at træffe mandag til torsdag fra kl.: 08:00 til 16:00 samt fredag fra kl. 08:00 til 15:30.

Kontakt os på telefon 49 13 15 50, hvis du vil bestille en fast serviceaftale på din gaskedel eller have mere information omkring vores aftaler.

Du kan også bestille en folder, som beskriver alt vedrørende gasservice.

Bestil en folder ved at udfylde formularen her.

Bestil information

​Ønsker du information om vores serviceaftaler eller abonnementer, kan du ved at udfylde formularen på denne side, få tilsendt en folder.

Bestil her

Vi tilbyder

Hos Gasmanden A/S har vi gennem mange år specialiseret os indenfor VVS i gasservice og gasinstallationer og tilbyder blandt andet vores kunder:

  • Gaservice og eftersyn på gasinstallationer
  • Reparationer på gasinstallationer og gaskedler
  • Udskiftning af oliefyr til gaskedel
  • Klargøring og installation af centralvarme
  • Installation og reparation af luftvarme
  • Installering af naturgas
  • VVS og andet gasarbejde
  • Fast serviceaftale til din gaskedel

Gasmanden A/S

Bybjergvej 17 D - 3060 Espergærde - Telefon: 49 13 15 50 - Fax: 49 13 48 50 - info@gasmanden.dk - CVR: 19137430