Akut nedbrud?
Klik her
Forside » Din førende Gasmand i Espergærde

Din førende Gasmand i Espergærde

Med vores faste base i Espergærde er hjælpen hurtigt på vej uanset, om du skal have udskiftet dit gamle gasfyr, installeret varmepumper eller have opsat centralvarme. Vi har mere end 30 års erfaring og som den førende Gasmand i Espergærde leverer derfor altid det bedste stykke arbejde i din bolig. 

Vi arbejder med følgende installation og renovering af følgende varmekilder:

Vi installerer energibesparende gasfyr i Espergærde

Med et energibesparende gasfyr kan du spare mange penge på din varmeregning. Et nyt gasfyr er nemlig meget mere holdbar end førhen. Så har du et ældre gasfyr i din bolig er det måske på tide at få det udskiftet inden det går i stykker.

Læs mere om installation af gasfyr her.

Installation og renovering af varmekilder

Som Espergærdes førende VVS’er inden for installation og reparation af varmekilder, kan du trygt overlade opgaven til os. Ingen opgave er for lille eller for stor, og vi udfører altid vores arbejde ud fra jeres ønsker og behov. Alt efter hvilken type varmekilde du ønsker, står vi altid klar til at rådgive dig og hjælpe dig godt på vej. 

En af de mest populære varmekilder i Danmark er varmepumper. Vi sørger altid for at bruge de bedste mærker på markedet, bl.a. Nilan, Panasonic og Danfoss. Desuden er varmepumper meget energibesparende og kan få din boligs værdi til at stige.

Få opsat centralvarme i din bolig i Espergærde

Centralvarme går ud på, at varmekilden er placeret i boligen fx i kælderen eller i et fyrrum. Herfra bliver varmen distribueret jævnt, og dermed vil din bolig være lige fordelt med varme. Vi er eksperter i at opsætte centralvarme og efterlader altid et godt og holdbart resultat.  

Sådan fungerer fjernvarme

Fjernvarmevandet sendes ud til din bolig via et system, som består af isolerede rør, der er gravet ned i jorden. I Danmark er der over 60.000 kilometer fjernvarmerør gravet ned i jorden. I din bolig findes der to rør til fjernvarme. Det ene rør leder varmt vand ind, og det andet rør leder det “brugte” kolde vand tilbage til varmeværket.

Læs mere om fjernvarme her.

Med en serviceaftale er du altid garanteret holdbarhed

Når du opretter en serviceaftale hos os, kan du spare dig selv for en masse unødvendige udgifter. Som førende VVS’er og Gasmand i Espergærde tilbyder vi 4 forskellige typer af serviceaftaler alt efter dine ønsker og behov, og vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige til dig. 

Support har åbent   08:00 - 16:00
Din førende Gasmand i Espergærde
Vi hjælper dig med installation. Klargøring og montering af din centralvarme.
Modtag et uforpligtende tilbud
Skab tryghed, læn dig tilbage og lad os om at servicere jeres varmesystem
Opret aftale

Hos Gasmanden i Espergærde har vi 
gennem mere end 30+ år specialiseret os 
inden for varmeservice samt alt hvad det 
tilhører for kunder i hele Nordsjælland

Følg os på Facebook
Gasmanden A/S
Adresse
Bybjergvej 17 D
3060 Espergærde
Copyright  © 2022 Gasmanden A/S
 - CVR: 19137430
closecheck-circlefacebook-squarephoneenvelopefacebook-official